Despre noi

Despre Vinoteca Tezaur


Suntem o companie tanara, SC PIETRO VINAR SRL, specializata in conceperea, producerea si montajul de mobilier pentru crame, wineshopuri, winebaruri etc. Fiind noi insine pasionati de vin, intelegem foarte bine nevoile atat ale persoanelor individuale, care doresc sa isi amenajeze in locuinta proprie un spatiu destinat depozitarii colectiei lor de vinuri, cat si ale celor care produc si comercializeaza vin.

Ideea de la care am plecat atunci cand am conceput sistemul modular Vinar a fost aceea de a permite o maxima flexibilitate in alegerea configuratiei finale, fara a fi nevoie de o personalizare a mobilierului inca din faza de design. Personalizarea proiectului dupa dimensiunile spatiului care urmeaza sa fie amenajat presupune de obicei costuri ridicate, in timp ce mobilierul conceput de noi poate fi cu usurinta adaptat oricarui spatiu, fara costuri suplimentare. De asemenea, datorita usurintei cu care se monteaza, nu este nevoie de deplasarea unor echipe de lucratori la fata locului (aspect care, chiar daca nu se precizeaza in mod explicit, umfla de obicei facturile celor care apeleaza la firme care produc mobilier pe comanda). Modulele noastre pot fi ansamblate de oricine! Daca totusi doriti ajutor in montarea lor, va stam oricand la dispozitie.  

Catalogul online www.vinotecatezaur.ro este proprietatea SC PIETRO VINAR SRL, cu sediul in Buzau, Str. Nucului nr. 10. Telefon 0731 061 586 sau 0722 52 52 22. Email: vinoteca.tezaur@gmail.com

Ne gasiti si pe Facebook, pe paginile Vinoteca Tezaur si Mobilier Crame.